Ko sem čakala, da bodo tehnični pregledi zaključeni, sem šla malce pogledat po trgovinah. Medtem, ko sem iskala poldrage kamne v eni trgovini, ki mi bodo energetsko čistili moje stanovanje in celo hišo, sem našla zapestnice, ki so imele veliko takih kamnov. Zares nisem bila čisto prepričana, če bi si kupila takšne zapestnice, ker nisem navajena, da imam tako debele zapestnice. So pa zelo lepe in vredne razmisleka. Sem pa imela še kar nekaj časa, preden bodo tehnični pregledi končani.

V trgovini poleg servisa, kjer se izvajajo tehnični pregledi, sem si kupila nov nakit

Odšla sem naprej po trgovini in iskala stvari, ki si jih želim, vmes pa premišljevala, ali si morda želim tudi kakšne zapestnice, ker so tiste res lepe, le navaditi bi se jih morala malce. Kar pa sem prepričana, da ne bi bilo tako težko. Ko sem našla poldrage kamne, sem jih nabrala nekaj in odšla proti blagajni. Takrat sem prejela tudi klic, da so tehnični pregledi zaključeni. Vmes sem ponovno srečala zapestnice, ki so mi bile vedno bolj všeč. Ponovno sem se ustavila tam in pregledala vse zapestnice, ki so tam. Nisem si mogla kaj, kot to, da sem izbrala tri, ki so odšle z menoj na blagajno. Plačala sem vse, kar sem izbrala in odšla iz trgovine. Vse, kar me je še čakalo, je manjši opravek, tam, kjer so tehnični pregledi in potem pot domov.

Prav vesela sem bila, kljub temu da nisem vedela, kako se bodo izšle nove zapestnice, na svojih rokah. Če sem popolnoma iskrena niti ne vem, če bodo kdaj zares na moji roki. Lahko, da bodo ves čas doma na moji mizi, kjer imam takšne stvari. To je ta trenutek bolj realna slika v moji glavi kot karkoli drugega. Še dobro, da so bili tehnični pregledi v redu zaključeni, ker sem imel interes danes bolj na nakitu kakor pa na tehničnih stvareh.