Ste tudi vi eden od tistih, ki si želi zjutraj spiti dobro kavico in mu turška kava ne paše. Sam sem leta in leta pil turško kavo, potem pa je prišlo obdobje, ko mi turška kava ni več pasala in takrat so lahko kavni aparati v vaši kuhinji še kako velika rešitev. Nekaj časa sem mislil, da mi enostavno ne paše več kava, potem pa sem spoznal, da mi kava v kavarni paše in da mi da energijo. 

Tako sem se začel spraševati, kako bi lahko rešil to težavo. Zjutraj ko sem se prebudil, sem si želel spiti kavo, a doma to ni bilo mogoče, ker mi turška kava ni pasala. Nekaj časa sem se trudil in hodil zjutraj prej od doma, samo zato, da sem se lahko ustavil in spil prvo jutranjo kavo v kavarni. Potem pa mi je to postalo prav naporno. Tako sem sam pil v kavarni kavo, vsak dan zapravil za kavo in to mi ni bilo več všeč. 

Kako dobrodošli so lahko kavni aparati v domači kuhinji?

Vsak dan sem premišljeval, kako bi rešil to težavo in na misel so mi prišli kavni aparati. Zakaj pa ne bi imel kavnega aparata kar doma? 

To je že dobra ideja, ampak kako naj jaz vem, kateri kavni aparati so dobri in naredijo dobro kavo. Tako sem začel iskati na spletu, kateri kavni aparati so kvalitetni. Našel sep spletno trgovino Tuttocapsule. Zavedal sem se, da če bom šel v trgovino, bo vsak trgovec gledal nase, da proda tisti kavni aparat, kjer bo on nekaj imel od njega. Tako sem iskal podatke, kjer so ljudje potrdili iz izkušenj kateri kavni aparati so dobri. 

Trajalo je kar nekaj časa in končno sem se odločil za enega. Ko sem ga prinesel domov, sem komaj čakal, da si pripravim svojo prvo kavico. Kako sem bil vesel, ker je kava bila fantastična in s tem sem dosegel, da spet lahko pijem jutranjo kavico. Domači kavni aparati so zakon.